Rob Booms

Hoveniersbedrijf Rob Booms
Specialist in onderhoudsbesparende Tuinen

opvul


Uw tuin is bij ons in vakkundig “groene” handen.


Een tuin is nooit af, ook al bestaat deze sinds jaar en dag. Het is een stukje natuur rond het huis en dat blijft in beweging. Onderhoud is dus gewoon nodig. Hoveniersbedrijf Rob Booms werkt met heldere afspraken. Voor elke opdrachtgever staat precies beschreven wat en wanneer er gedaan moet worden door het jaar heen.

Wij bieden u de mogelijkheid om het onderhoud geheel aan ons uit te besteden, of een gedeelte zelf te blijven doen. In overleg met u maken we een passend onderhoudscontract of spreken af wanneer we langs komen voor incidenteel onderhoud.

Bedrijven
Het buiten aanzicht van uw bedrijf is uw visitekaartje, een onkruidvrije parkeerplaats
en schone borders om maar iets te noemen.
V V E’s
Verenigingen van Eigenaars hebben geen omkijken meer naar het collectieve groen. Altijd keurig verzorgd door ons planmatig onderhoud.

Vakantie.... heeft u er wel eens aan gedacht om tijdens uw vakantie uw hovenier in te schakelen voor het onderhoud? Wanneer u terugkomt staan de borders er kleurig bij en is het gazon keurig gemaaid. En... ook belangrijk: uw huis blijft er bewoond uitzien.
Vrijblijvend gesprek
Onderhoud van uw tuin is maatwerk. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken, waarna wij aan de hand van uw wensen de werkzaamheden inventariseren voor het maken van een vrijblijvende offerte.
Wij zien uw contact graag tegemoet.

© Copyright Hoveniersbedrijf Rob Booms - Laatste update 25 mei 2008 door www.rexon.nl